Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

Handy-клуб

Вести/Новости

 • Handy Macedonia и IuteCredit Macedonia!

  Handy Macedonia и IuteCredit Macedonia!

  Телефоните на Handy и сите останати производи можете да ги купите на еднакви месечни рати заедно со Иуте кредит. Аплицирање и одобрување, брзо и едноставно, само со лична карта. Повелете во нашите салони, ве очекуваме.

 • НАСКОРО ВО ХЕНДИ!

  НАСКОРО ВО ХЕНДИ!

  Очекувајте наскоро во Хенди! Најдобрите модели ексклузивно во Хенди по одлични цени достапни за сите.

 • Нов изглед на Хенди БИТОЛА

  Нов изглед на Хенди БИТОЛА

  Повелете во реновираниот и проширен ХЕНДИ Салон во Битола, со адреса на ул. Никола Тесла 42/1! Салонот работи од понеделник до петок од 09-21 часот и во сабота од 09-17 часот.

Handy мрежа

 • Нашата Facebook страница
 • Instagram