Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

За нас

Информација за нас

 

   •    Основана во 2007г. во Скопjе.

 

   •    Ќерка – фирма на компанијата Хенди Тел ЕООД од Бугарија 

 

   •    30 продажни салони  низ цела Македонија + повеќе од 250 продажни салони во Бугарија и Србија. 

 

   •    Една од водечките компании за трговија со телекомуникациска опрема. 

 

   •    Основен партнер на ВИП Оператор 

 

   •    Располага со целиот асортиман и услуги на ВИП Операторот. 

 

   •    Голем избор на мобилни телефони ,опрема и други електронски уреди. 

 

   •    Во нашите салони може да се најдат најновите технологии и последниот збор на техниката. 

 

   •    Најдобри цени – во нашите салони сите производи се со исклучително конкурентни цени. 

 

   •    Повеќе од 100 вработени. 

 

   •    Уникатна концепција на компанијата – пријатна атмосфера и одлична услуга.

Handy мрежа

 • Нашата Facebook страница