Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

Вести/Новости

  • Handy Macedonia и IuteCredit Macedonia!

    Handy Macedonia и IuteCredit Macedonia!

    Телефоните на Handy и сите останати производи можете да ги купите на еднакви месечни рати заедно со Иуте кредит. Аплицирање и одобрување, брзо и едноставно, само со лична карта. Повелете во нашите салони, ве очекуваме.

Handy мрежа

  • Нашата Facebook страница
  • Instagram