Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

НАСКОРО ВО ХЕНДИ!

НАСКОРО ВО ХЕНДИ!

Очекувајте наскоро во Хенди!
Најдобрите модели ексклузивно во Хенди по одлични цени достапни за сите.

Други Новитети/вести

 • Нов изглед на Хенди БИТОЛА

  Нов изглед на Хенди БИТОЛА

  Повелете во реновираниот и проширен ХЕНДИ Салон во Битола, со адреса на ул. Никола Тесла 42/1! Салонот работи од понеделник до петок од 09-21 часот и во сабота од 09-17 часот.

 • Новоотворениот салон Ѓорче Петров

  Новоотворениот салон Ѓорче Петров

  Повелете во новоотворениот салон Хенди Ѓорче Петров кој се наоѓа на ул.Ѓорче Петров бр.60 локал10

 • Нов изглед на Хенди Ченто

  Нов изглед на Хенди Ченто

  Повелете во реновираниот салон Хенди Ченто кој се наоѓа на ул.Маџари т.ц Ченто бр.40 Работно време од понеделник до петок од 09 до 21 и сабота од 09 до 17 часот.

Handy мрежа

 • Нашата Facebook страница
 • Instagram