Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

Нов изглед на Хенди БИТОЛА

Нов изглед на Хенди БИТОЛА
Повелете во реновираниот и проширен ХЕНДИ Салон во Битола, со адреса на ул. Никола Тесла 42/1!
 
Салонот работи од понеделник до петок од 09-21 часот и во сабота од 09-17 часот.

Други Новитети/вести

Handy мрежа

  • Нашата Facebook страница
  • Instagram