Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

NOA Core L11 duos Гаранција 1 година

100 мкд
Купи со Претплата

Заштеди до 105800 мкд

Во берза Прегледај Сите од NOA
Core L11 duos

оне.ВИП Vip Mobile L

NOA Core L11 duos / Обнова на договор

 1. 24 месеци
 2. неограничено
 3. 74900 мкд во првите 12 месеци
 4. 3 GB
 5. неограничено
 6. 100 мкд Цена во готово
Купи

Тарифни модели

Рок на договор План Плаќање Минути Пораки Мобилен интернет Цена во готово Месечна рата за уред
Договорна обврска од 24 месеци оне.ВИП
оне.ВИП Vip Mobile L
Нов договор
74900 мкд неограничено неограничено 3 GB 100 мкд Купи
Назад Сите тарифни модели
 • Општо

  • Модел

   NOA Core L11

  • Две SIM картички

   Да

 • Тело

 • Дисплеј

  • Тип

   QQVGA

  • Големина на дисплејот

   1.77

  • Резолуција

   128x160 пиксели

 • Звук

 • Меморија

  • Вградена меморија

   32 МB

  • Оперативна меморија

   32 МB

 • Пренос на податоци

 • Камера

  • Основна камера

   0.8 MP

 • Основни

  • Процесор

   SC6531D

 • Батерија

 • Во комплет

  • Полнач

   Да

Ви прпорачуваме уште

Handy мрежа

 • Нашата Facebook страница
 • Instagram