Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

Vivax 101 3G Гаранција 1 година

219900 мкд
Купи со Претплата

Заштеди до 480000 мкд

Во берза Прегледај Сите од Vivax
101 3G

оне.ВИП Vip Mobile L

Vivax 101 3G / Нов договор

 1. 24 месеци
 2. неограничено
 3. 74900 мкд во првите 12 месеци
 4. 10 GB
 5. неограничено
 6. 219900 мкд Цена во готово
Купи

Тарифни модели

Рок на договор План Плаќање Минути Пораки Мобилен интернет Цена во готово Месечна рата за уред
Договорна обврска од 24 месеци оне.ВИП
оне.ВИП Vip Mobile L
Нов договор
74900 мкд неограничено неограничено 10 GB 219900 мкд Купи
Назад Сите тарифни модели
 • Тело

 • Дисплеј

  • Тип

   IPS/PLS

  • Големина на дисплејот

   10.1

  • Резолуција

   1280x800

 • Звук

 • Меморија

  • Вградена меморија

   16 GB

  • Оперативна меморија

   2 GB

  • Слот за мемориска картичка

   Do 32 GB

 • Камера

  • Основна камера

   2

  • Втора камера

   2

 • Основни

  • Оперативен систем

   Android 6.0

  • Процесор

   Quad Core 1.3 GHz

 • Батерија

  • Капацитет

   4700

 • Во комплет

Ви прпорачуваме уште

Handy мрежа

 • Нашата Facebook страница
 • Instagram