Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

Vivax Fly V551 Гаранција 1 година

384900 мкд
Купи со Претплата

Заштеди до 415000 мкд

Во берза Прегледај Сите од Vivax
Fly V551

оне.ВИП Vip Neo M

Vivax Fly V551 / Обнова на договор

 1. 24 месеци
 2. Неограничено
 3. 79900 мкд
 4. 5 GB
 5. Неограничено
 6. 384900 мкд Цена во готово
Купи

Тарифни модели

Рок на договор План Плаќање Минути Пораки Мобилен интернет Цена во готово Месечна рата за уред
Vip Neo оне.ВИП
оне.ВИП Vip Neo M
Нов договор
79900 мкд Неограничено Неограничено 5 GB 384900 мкд Купи
Назад Сите тарифни модели
 • Општо

  • Модел

   Vivax Smart Fly V551

  • SIM картичка

   Micro + nano

  • Две SIM картички

   Да

 • Тело

 • Дисплеј

  • Тип

   HD IPS

  • Големина на дисплејот

   5.5

  • Резолуција

   1280x720 пиксели

 • Звук

 • Меморија

  • Вградена меморија

   16 GB

  • Оперативна меморија

   3 GB

 • Пренос на податоци

 • Камера

  • Основна камера

   13 MP

  • Втора камера

   5 MP

 • Основни

  • Оперативен систем

   Android 6.0

  • Процесор

   MT6737

 • Батерија

 • Во комплет

  • Полнач

   Да

Ви прпорачуваме уште

Handy мрежа

 • Нашата Facebook страница
 • Instagram