Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории

Vivax TPC 703 3G Гаранција 1 година

100 мкд
Купи со Претплата

Заштеди до 399800 мкд

На подарок футрола. Цените се однесуваат за нови или обновени договори со времетраење од 24 месеци на Vip Mobile L тарифното портфолијо.

Во берза Прегледај Сите од Vivax
Топ карактеристики
 • Футрола
TPC 703 3G

оне.ВИП Vip Neo M

Vivax TPC 703 3G / Обнова на договор

 1. 24 месеци
 2. Неограничено
 3. 79900 мкд
 4. 5 GB
 5. Неограничено
 6. 100 мкд Цена во готово
Купи

Тарифни модели

Рок на договор План Плаќање Минути Пораки Мобилен интернет Цена во готово Месечна рата за уред
Vip Neo оне.ВИП
оне.ВИП Vip Neo M
Нов договор
79900 мкд Неограничено Неограничено 5 GB 100 мкд Купи
Назад Сите тарифни модели
 • Тело

 • Дисплеј

 • Звук

 • Меморија

 • Камера

 • Основни

 • Батерија

 • Во комплет

  • Полнач

   Да

  • Подарок

   Футрола

Ви прпорачуваме уште

Handy мрежа

 • Нашата Facebook страница
 • Instagram