Handy

02 3228 158 Телефонски број за корсници
Сите категории
 • Vip Mobile SIM

  Vip Mobile SIM

  Цена за тарифните модели достапни само со SIM картичка

  Види повеќе
 • Vip Mobile

  Vip Mobile

  Одберете слободна комуникација и добијте неограничени разговори кон сите национални мрежи со тарифниот модел Vip Mobile L, сега со промотивно намалена месечна претплата, цела година.

  Види повеќе
 • Vip MyKi

  Vip MyKi

  MyKi е детски смарт-часовник од новата генерација, кој е одлична забава за Вашето дете, но и сигурност за Вас како родител! 

  Види повеќе
 • Vip Family

  Vip Family

  Понудата е достапна за физички лица, со склучување нов или со обнова на договорот на 24 месеци. Тарифниот модел Vip Senior е достапен за физички лица кои ќе потврдат дека се пензионери.

  Види повеќе

Handy мрежа

 • Нашата Facebook страница
 • Instagram