Со A1 Neo M тарифата телефонот го добивате по цена од 2249 ден. Цената се однесува на нов или обновен договор на 24 месеци.

Noa Fresh 4G

ден6.999,00Price
Боја: Црна
Бренд
    • 6 Inch  HD Display
    • Resolution 1280 x 720 pixels 4G LTE, Wi-Fi, GPRS, EDGE 2 GB RAM
    • 32 GB Internal Memory
    • Android v5.1 Lollipop/ (OS) 4000 mAh
Како да ви помогнеме?

02 322 8158

Благоја Стефковски 4-41

  • Facebook
  • Instagram

1000 Скопје, Македонија

© 2019 Сите права задржани. Handy Telekom Македонија ДООЕЛ Скопје