Со A1 Neo M тарифата телефонот го добивате по цена од 599 ден. Цената се однесува на нов или обновен договор на 24 месеци.

Vivax Smart Pro M1

ден4.499,00Price
Боја: Црна
Бренд
Модел
  • Screen size:

              4,7"

  • Resolution:

         720x1280

  • Processor:

         Quad-Core

  • Processor frequency [GHz]:

               1,3

  • GPU:

          Mail400

  • Memory:

              8GB

  • RAM:

              1GB

  • OS:

         Android 7.0

  • Network:

               3G

  • SIM:

              Dual

  • Dimension [mm]:

        145x75x10,8

  • Weight [g]:

               219

  • Back camera:

             8MP

  • Front camera:

             2MP

  • Extended Storage:

              32

  • Bluetooth:
  • Battery: 

             4.0

        3000 mAh

Како да ви помогнеме?

02 322 8158

Благоја Стефковски 4-41

 • Facebook
 • Instagram

1000 Скопје, Македонија

© 2019 Сите права задржани. Handy Telekom Македонија ДООЕЛ Скопје