Havit H2586BT

ден1.299,00Price
Модел
Бренд
Боја
  • Безжички преклопни слушалки
  • Батерија: 300mAh
  • Траење на батеријата: 10 часа
  • Време на полнење: 3 часа
  • Bluetooth V4.2
  • Ги поддржува сите типови на мобилни телефони, таблети и останати аудио уреди
Како да ви помогнеме?

02 322 8158

Благоја Стефковски 4-41

 • Facebook
 • Instagram

1000 Скопје, Македонија

© 2019 Сите права задржани. Handy Telekom Македонија ДООЕЛ Скопје