Контакт

За забелешки и 
други прашања
пишете ни тука
Отворени од:

Пон-Пет:   09:00 - 21:00

​​Сабота:     09:00 - 17:00

​Недела:      неработен

Кликнете ,           и погледнете ги локациите на “Handy” низ Македонија.

Како да ви помогнеме?

02 322 8158

Благоја Стефковски 4-41

  • Facebook
  • Instagram

1000 Скопје, Македонија

© 2019 Сите права задржани. Handy Telekom Македонија ДООЕЛ Скопје