Со A1 Neo M тарифата телевизорот го добивате по цена од 4649 ден. Цената се однесува на нов или обновен договор на 24 месеци

Vivax Led TV-32''

ден8.999,00Price
Боја: Црна
Бренд
Модел
  • LED TV - 32" / 80 cm
  • Contrast - 3000:1
  • Resolution - 1366x768, format 16:9
  • Copresion - MPEG4, MPEG2
  • Tip - nonSMART, Tuner - DVB-T2 H.265 / T / C / DVB-S2
  • Compatibility - NTSC, SECAM, PAL
  • Recording to USB - Yes
  • HDMI connection - 3, VGA- 1, USB - 1, PC Audio - 1
Како да ви помогнеме?

02 322 8158

Благоја Стефковски 4-41

 • Facebook
 • Instagram

1000 Скопје, Македонија

© 2019 Сите права задржани. Handy Telekom Македонија ДООЕЛ Скопје